5 jaar fabrieksgarantie

Op je nieuwe SsangYong krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

Onze befaamde “Made in Korea”-bouwkwaliteit garandeert dat je minstens 5 jaar lang zorgeloos van je SsangYong kunt genieten. Verkoop je je auto voor hij 5 jaar wordt? Dan wordt de fabriekswaarborg overgedragen naar de nieuwe eigenaar.

Resultaat: je SsangYong behoudt langer zijn waarde. Laat je auto daarom regelmatig onderhouden bij je SsangYong-dealer en respecteer de voorgeschreven onderhoudsintervallen. Zo blijft je waarborg 5 jaar lang behouden.

SsangYong service - 5 jaar waarborg

Uitgebreide bijstand waar je ook bent

SsangYong biedt je een volledig garantie- en assistentiepakket op elk model. De waarborg bestaat uit drie onderdelen:

  • 5 jaar * fabriekswaarborg (of 100.000 km**, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt)
  • 6 jaar fabriekswaarborg tegen corrosie
  • 2 jaar fabriekswaarborg tegen lakfouten

* 7 jaar op de Korando e-Motion

**150.000 km op de Korando e-Motion, Musso en de Rexton

De fabrieksgarantie geldt voor de hele auto en voor alle onderdelen, van de kleinste schakelaar tot de complete motor, met uitzondering van slijtageonderdelen en bepaalde afstellingen, zoals het balanceren van de banden. Onderdelen die tijdens de garantieperiode kosteloos worden vervangen, blijven gewaarborgd tot het einde van de garantieperiode van de auto. 

Voor onderdelen die na de garantieperiode worden vervangen, geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar of 20.000 km (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Voor accessoires die niet in de fabriek werden gemonteerd, geldt een garantieperiode van 2 jaar of 100.000 km (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt).

Als de SsangYong is gekocht bij een officiële SsangYong dealer en is ingeschreven in de Benelux, heb je recht op bijstand bij pech in heel Europa. Je SsangYong-dealer geeft je graag meer info over alle voorwaarden.

SsangYong service - Uitgebreid waarborg- en assistentiepakket