Korando e-Motion

100% Elektrisch 100% SsangYong
Overzicht

De nieuwe korando. Nu volledig ELEKTRISCH.

Back Korando e-Motion MY23

De nieuwe Korando e-Motion heeft alle kwaliteiten van de originele Korando. Hij combineert de meest aantrekkelijke kenmerken van een terreinwagen met de voordelen van een klassieke personenwagen, voor een perfecte balans tussen praktische bruikbaarheid en comfort. Met één verschil dat meteen in het oog springt. De Korando e-Motion is 100% elektrisch.

Charging station Korando e-Motion MY23

Zero emissies

Steeds meer mensen schakelen over op elektrisch rijden. Met de Korando e-Motion hoef je niets op te geven om het milieu te sparen. Je geniet van alle voordelen die de originele Korando je te bieden heeft. Zonder emissies. Als je kiest voor de Korando e-Motion, wijs je de weg naar een duurzame toekomst.

DÉ elektrische suv

SsangYong is niet voor niets een echte SUV-specialist. De nieuwe Korando e-Motion combineert de stoere look van een SUV met nóg betere veiligheidssystemen en alle voordelen van een 100% elektrische aandrijving. Met het vertrouwde comfort en de verrassende veelzijdigheid van de originele Korando als extra troeven.

Charging station Korando e-Motion MY23 (back side)
Design

E-motioneel design

Het karaktervolle design van de Korando e-Motion laat niemand onberoerd. De neus straalt zowel kracht als verfijning uit. Tal van details accentueren de stijlvolle dynamiek van het design.

Cover front Korando e-Motion MY23

Blauw is bij uitstek de kleur van schone energie. De Korando e-Motion herken je meteen aan de discrete blauwe accenten en de speciale aerodynamische velgen. Stijlkenmerken van de eigenzinnige neus keren terug op de achterzijde.

Interieur

Welkom aan boord

De cockpit van de Korando e-Motion koppelt high-tech aan welbehagen. Het volledig digitale 12.3” instrumentencluster toont je de info die ook te zien is op het grote centrale scherm. Via Apple CarPlay of Google Android Auto geniet je van flexibele en veelzijdige connectiviteit. Aantrekkelijke instelbare sfeerverlichting maakt het leven aan boord nog aangenamer.

Ontspannen rijden en reizen

Als je plaatsneemt in de Korando e-Motion, merk je het meteen: het behaaglijke gevoel van totaal comfort geeft je de kans je helemaal te ontspannen. De uiterst comfortabele stoelen ondersteunen maximaal je rug, je schouders en andere mogelijke drukpunten in je lichaam. De Korando e-Motion geeft jou en je passagiers alle ruimte. Het uitgekiende ruimtelijke design maakt in- en uitstappen extra makkelijk.


Interieuruitrusting


Het interieur van de Korando e-Motion werd ontworpen voor maximaal comfort. Tal van uitrustingen, zoals Apple CarPlay en Google Android Auto, maken het leven aan boord nog aangenamer.

 


Uitgekiend ruimtegebruik

Cover front Korando e-Motion MY23

Of je nu vertrekt voor een lange roadtrip of voor een weekendje aan zee met het hele gezin: met maar liefst 551 liter kofferinhoud speelt de Korando e-Motion moeiteloos in op wat je nodig hebt. De bagageruimte is de grootste in zijn klasse. Tal van stoelconfiguraties geven je de kans om er het maximum uit te halen.

Technologie

Opladen wanneer het je past

Charging Korando e-Motion MY23

Als de batterij van de Korando e-Motion leeg is, duurt het met een 22kW laadpaal ongeveer 8 uur om weer helemaal vol te vertrekken. Via een snelle DC-oplader is je accu al na zo’n 33 minuten voor 80% opgeladen.

Makkelijk en zorgeloos opladen


Oplaadschema instellen

Bepaal zelf  wanneer het opladen start en stopt. Zo kan je opladen op de meest voordelige momenten.
 


Doelwaarde instellen

Laat het opladen automatisch stoppen wanneer de vooraf ingestelde waarde is bereikt.
 


Laadstroom instellen

Stel de laadstroom in bij standaard opladen, voor een optimale stabiliteit.


Dynamische prestaties

De Korando e-Motion tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau. De gloednieuwe motor koppelt fluisterstil en stabiel rijden aan opmerkelijke prestaties die je rijplezier verhogen.

De elektrische motor van de Korando e-Motion levert in een handomdraai een vermogen van 140 kW en een koppel van 360 Nm. Je voelt onmiddellijk hoe dynamisch de auto rijdt. Regeneratief remmen vormt de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen om tot elektrische energie voor je batterij.

140
Kw

vermogen

360
Nm

koppel

Peddelschakelaars
(Regeneratieve remcontrole)

Verhoog je rijplezier met de peddelschakelaars waarmee je het niveau van het regeneratief remmen kan instellen. Met de drie regeneratiestanden ben je gegarandeert van een juiste stand bij jouw rijstijl

SBW (Shift by wire)

SBW maakt automatisch schakelen tot een plezier. Handige pijltjes op de versnellingshendel voorkomen dat je fout zou schakelen vanuit de P-stand. Prettig detail: als je het contact aan- of uitzet, laat de Korando e-Motion je blijgezind een “Welkom!”- of “Tot ziens!”-boodschap horen.

Veiligheid

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Deep Control-technologie van SsangYong brengt het streefdoel van volkomen veiligheid dichterbij. Of je nu in de stad rijdt of een lange reis maakt, Deep Control spoort permanent mogelijke risico’s op en grijpt zo nodig in om onheil te voorkomen. Het resultaat? Gemoedsrust en vertrouwen voor jou en je passagiers. 

Deep Control Korando e-Motion MY23

ADAPTIEVE CRUISE CONTROL (IACC)

IACC gebruikt radarinfo en camera’s om een veilige snelheid en afstand tot het vooroprijdende voertuig aan te houden. IACC werkt samen met Lane Center Following Assist, dat niet alleen op snelwegen maar ook in de stad functioneert.

Automatisch noodremsysteem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Actieve rijstrookassistentie (LKA)

LKA monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder vooraf je richting­aanwijzer te gebruiken, wordt de besturing automatisch gecorrigeerd om de auto op het juiste rijvak te houden.

Waarschuwing voor veilige afstand (SDW)

SDW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is.

Waarschuwing vertrek voorganger (FVSW)

Bij stilstand geeft FVSW je een pop-upsignaal en een geluidssignaal als de auto voor je in beweging komt.

Snelheidswaarschuwing (SLW) 

SLW detecteert verkeersborden, waaronder borden die de maximumsnelheid aangeven, en toont de informatie op het digitale instrumentenpaneel.

Automatische grootlichten (SHB)

SHB monitort permanent het omgevingslicht, de koplampen van tegemoetkomende voertuigen en de achterlichten van voorliggers en schakelt automatisch je grootlichten in en uit.

Vermoeidheidsdetectie (DAW)

DAW monitort je rijpatronen en detecteert signalen die erop wijzen dat je aandacht verslapt. In dat geval hoor je een geluidssignaal en krijg je het advies even te stoppen.


Maximaal beschermd op de weg

De Korando e-Motion is uitgerust met een geavanceerd elektrisch remsysteem (EBU), dat alle functies van elektronische stabiliteitscontrole (ESC) combineert. Het systeem verhoogt je veiligheid en comfort op elk wegdek en biedt je de hoogste standaard in remprestaties. De kooiconstructie van de Korando e-Motion werd ontworpen en versterkt voor maximale bescherming. Maar liefst 77% van het frame bestaat uit extrasterk staal met hoge trekvastheid. Zes airbags beperken de impact van een aanrijding.

Services

SsangYong garantie en bijstand

7 jaar waarborg bijstandBij aankoop van een SsangYong Korando e-Motion geniet je het onderstaande volledige garantiepakket:

  • 7 jaar fabrieksgarantie (of 150.000 km, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt)
  • 6 jaar corrosiegarantie.
  • 2 jaar garantie op lakfouten.
  • Gedurende de garantieperiode heb je ook recht op bijstand bij pech, zowel in Nederland als in de rest van Europa, op wagens aangekocht in het officiële SsangYong Benelux-dealernet en ingeschreven in de Benelux.

Voorwaarden zijn beschikbaar op aanvraag bij je officiële SsangYong-dealer.

 


SsangYong garantie en bijstand

Wil je een SsangYong kopen op afbetaling? Met SsangYong Finance geniet je supervoordelige voorwaarden. Meer info bij uw dealer!

Meer info bij je dealer


SsangYong Insurance

Een autoverzekering met voordelige vrijstelling, kilometerkorting én waardevastheid gedurende 24 maanden? De exclusieve verzekering voor SsangYong-eigenaars biedt het allemaal. Vraag meer info aan je dealer over de extra voordelen en de eenvoudige procedures.

Meer info bij je dealer


SsangYong Fleet & Lease

SsangYong heeft altijd een wagen die past bij je bedrijf. Wil je meer informatie over onze fleettarieven of over de aantrekkelijke leasingvoorwaarden van SsangYong Lease? Je dealer informeert je graag!

Meer info bij je dealer