Je bent hier:Home Modellen SsangYong Korando Interieur

  • Nog meer comfort.
    En niet alleen
    voor de bestuurder.

Interieur

Uitgerust met het allerbeste,
alleen u ontbreekt nog

De boordcomputer houdt de afgelegde afstand en het verbruik bij. Met het audiosysteem in dubbel DIN-formaat speelt u mp3-bestanden en cd’s af, kunt u handsfree bellen via Bluetooth, uw iPod of iPhone aansluiten en van RDS gebruikmaken. Het verwarmde stuurwiel, de inklapbare sleutel en de Eco Cruise Control maken het plaatje compleet.

Het interieur van de New Korando onderging tevens een grondige upgrade. De stoffen stoelbekleding met nieuw motief en dubbele stiknaad oogt nog luxueuzer. De zwarte hoofdkleur is zowel functioneel als chic, terwijl de houtinleg een matte afwerking heeft.

interieur-zijaanzicht-p27-1-black-seat

Nog meer comfort. En niet alleen voor de bestuurder.

Of het nu bitterkoud of tropisch warm is, op lange afstanden of op vermoeiende reizen, de New Korando brengt u steeds naar uw bestemming in de beste omstandigheden.

Ook wie op de achterbank zit, geniet mee: de New Korando biedt immers een volledig vlakke vloer. Bovendien is die achterbank – net als de voorstoelen – verwarmbaar en kan ze over een hoek van 17,5 graden naar achteren gekanteld worden; een record in dit segment!

Een volledig vlakke vloer bij de achterbank  /  De boordcomputer houdt de afgelegde afstand en het verbruik bij  /  Met de 2DIN-radio speelt u mp3-bestanden en cd’s af, kan u handsfree bellen via Bluetooth, uw iPod of iPhone aansluiten en van RDS gebruikmaken
Een volledig vlakke vloer bij de achterbank  /  De boordcomputer houdt de afgelegde afstand en het verbruik bij  /  Met de 2DIN-radio speelt u mp3-bestanden en cd’s af, kan u handsfree bellen via Bluetooth, uw iPod of iPhone aansluiten en van RDS gebruikmaken

Zijn modulariteit: kinderspel.

De New Korando biedt u alle transportflexibiliteit die het dagelijkse leven van u verlangt. Hij leent zich bovendien perfect voor weekenduitstapjes. De achterbank kan gedeeltelijk of geheel worden neergeklapt, naargelang de hoeveelheid spullen die u wenst mee te nemen. Geen enkele andere SUV in dit segment biedt zo’n laadcapaciteit. Bovendien beschikt u dankzij de geoptimaliseerde interieurindeling over de grootst mogelijke beenruimte. Voeg daarbij de riante interieurbreedte en het comfort van de achterbank, en u voelt zich de koning te rijk!

interieur-moduleerbaarheid-05l