Taalkeuze

Je bent hier:Home Disclaimer

Disclaimer

Afstandsverklaring

De informatie op deze website werd met de grootste zorg samengesteld. SsangYong Motors Middle Europe NV behoudt zich echter het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan modellen, designs, technische specificaties, afbeeldingen en andere informatie op deze website. Geen rechten kunnen op welke manier dan ook worden ontleend aan de inhoud van de website van SsangYong Motors Middle Europe NV. 

Copyright

Alle productafbeeldingen, teksten, software en andere materialen op de site zijn eigendom van SsangYong Motors Middle Europe NV. Ze mogen niet worden gereproduceerd of opgeslagen, tenzij wanneer nodig om de online pagina te bekijken. Het is verboden om materialen van deze website te kopiëren, te verspreiden of door te sturen zonder de schriftelijke toestemming van SsangYong Motors Middle Europe NV. 

Persoonlijke informatie

SsangYong Motors Middle Europe NV verzamelt geen persoonlijke informatie, tenzij deze op vrijwillige basis wordt doorgegeven. Bezoekers die een aanvraagformulier invullen of een e-mail versturen, geven SsangYong Motors Middle Europe NV automatisch de toelating om zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marketingdoeleinden. 

BTW-tarief

Tenzij anders vermeld, zijn de vermelde prijzen op de website zijn altijd inclusief de in Nederland geldende BTW-tarifering (21%).